Whisper's Friends

Wie is Whisper? 

Whisper is ons boegbeeld! Zij was de eerste, maar zeker niet de laatste. Whisper komt van Cyprus en werd in 2015 geadopteerd door de oprichtster van dit geweldig team. Whisper is inmiddels al lange tijd heel gelukkig hier en Nederland. En juist dat geluk gaf haar baasje de drive om zich in te zetten voor andere honden in dezelfde situatie. Zodat iedere hond kans heeft op hetzelfde geluk als Whisper! 

Wie zijn wij? 

Whisper's vrienden zijn diverse vrijwilligers die samen een team vormen met als doel om voor straat- en ongewenste honden een nieuw thuis te vinden. Deze honden hebben in het land van herkomst weinig overlevingskans. En als ze al overleven is de kans dat ze geadopteerd worden in het land van herkomst vaak erg klein. 

Wat is onze missie? 

Whisper was de eerste, vandaar de naam van onze website. Na Whisper volgden er meer, veel meer. En iedere keer als wij weer zien hoe gelukkig de honden zijn na hun adoptie in hun Forever Home, bevestigd dat voor ons dat we echt iets betekenen in het leven van deze honden.

Wij hopen met deze website nog meer mensen te bereiken en op die manier de droom van nog veel meer honden uit te laten komen. Een Forever Home! 

sponsoren:

Djairo's Nature

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.