Deze mooie, lieve, zachtaardige dame heet Daiya. Is ze niet prachtig? Daiya is een schat, maar erg onzeker. Ze heeft moeite om mensen te vertrouwen. Dus zoeken we voor Daiya een baasje wat veel liefde te geven heeft en veel geduld heeft.
Daiya heeft samen met haar voormalige baasje al heel veel geleerd en is van ver gekomen. Het is een echte lieverd. Ze maakt graag lange wandelingen en loopt keurig aan de lijn. Ze vindt het fijn om naar het bos of het strand te gaan of lekker ergens in een natuur gebied. Thuis zal Daiya eerst vertrouwen moeten opbouwen en zal ze zeker in het begin terug getrokken zijn.
Op dit moment verblijft Daiya bij een opvanggezin waar ze onderdeel uitmaakt van een roedel van gemiddeld 4 tot 7 honden. Het opvanggezin heeft Daiya natuurlijk goed leren kennen en denkt dat Daiya het best past in een rustige omgeving. Bij voorkeur bij een baasje of een gezin wat geen hele kleine kinderen (iets ouder is geen probleem) heeft, geen katten en maximaal 1 andere hond die bij voorkeur rustig moet zijn. Daiya kan zowel met andere teefjes als met reutjes goed omgaan.
Wij denken dat wanneer de juiste persoon of het juiste gezin zich aandient deze een hond met een hart van goud krijgt. En wanneer haar hart eenmaal is veroverd zal ze onvoorwaardelijk trouw zijn. Maar wees gewaarschuwd voor je het weet heeft ze jouw hart gestolen. Daiya is zindelijk dus daar hoeft een nieuwe baasje geen energie in te stoppen. Durf jij voor de rest de uitdaging met Daiya aan te gaan en heb jij het in je om de reis te vervolgen waar ze al met haar vorige baasje aan begonnen is en kun jij haar zelfverzekerder maken en het leven geven wat ze verdient en waar ze naar verlangd? Grijp dan je kans! Je zult er geen spijt van krijgen!
Uiteraard is het mogelijk om Daiya te bezoeken bij het opvanggezin waar ze verblijft. De koffie staat klaar als ze weten dat je wilt komen! Wij werken met een intake, een kennismaking en een huisbezoek voor dat Daiya geplaatst wordt.

De herplaatsing kost 150,00 en omvat traces, castratie/sterilisatie (indien mogelijk qua leeftijd), microchip, paspoort, vaccinaties (incl. Weil), parasitaire behandeling (ontwormen/ontvlooien), health check voor vertrek, vliegreis van de hondjes en onze eigen begeleiders alsmede extra bloedtesten op Filaria, Leishmaniosis, Ehrlichia, Borrelia & Anaplasmosis (4DX PLUS & Leishmaniosis test).Wij geven u graag meer informatie over het hondje van uw keuze.