In 2014 ben ik gepensioneerd. Na 1 jaar begon ik mij toch eenzaam te voelen. Al mijn vrienden werkte nog.

Het gevoel om een hond te nemen begon bij mij te borrelen. zodat ik weer buiten zou komen. Via een vriend kwamen we in aanraking met iemand die een hond in opvang had. Zodra ik een foto van Cher zag was ik direct verliefd. Ik ben toen gaan kijken en de klik was er meteen.

Er zat nog een hond bij die vriend in opvang, Jimmy, die een vriendje was van Cher. Ik heb na een week besloten om hem erbij te nemen, niet wetend dat Cher zwanger was. Van het nestje pups wat Cher kreeg hebben wij Dipsy gehouden. Als laatste kwam Happy er bij. 

Wat een liefde en plezier geven de honden mij.

Deze honden kwamen uit Cyprus zodoende zijn we met Aniek in aanraking gekomen, waarmee het gelijk klikte. Zij stond aan het begin van het proces om honden van Cyprus naar Nederland te halen. Ze vroeg ons om haar te helpen. Wat we met veel plezier hebben gedaan en nog doen.

Wat een kanjer is Aniek. Met vallen en opstaan heeft ze nu een pracht van een Stichting opgezet. Ik hoop haar nog heel lang te mogen helpen met het uitvoeren van huisbezoeken en het begeleiden van nieuwe adoptanten als hun honden aankomen op Schiphol.

Aniek, je bent een topper!